Meteen naar de content

Gratis verzending | Niet Goed? Geld Terug!

  Bestelling en levering

  Bestelling en Levering

  • Wijzigen van Bestelling
   Nadat je je bestelling hebt afgerond, kan je deze niet meer wijzigen. We nemen je bestelling direct in behandeling, zodat je deze zo snel mogelijk kunt ontvangen.

  • Verzendkosten
   Balova neemt de verzendkosten voor zijn rekening. Je betaalt dus géén verzendkosten, met uitzondering van de retourkosten, die je zelf dient te dragen.

  • Bezorging Volgen
   Ja, wij versturen al je items met Track & Trace. Je kunt de status van je bestelling volgen via de bestelstatuspagina, waarvan je een link ontvangt via e-mail zodra je bestelling is verzonden. Houd er rekening mee dat de Track & Trace-status soms enige tijd kan duren voordat deze beschikbaar is.

  • Levertijden
   Balova streeft naar een snelle levering van producten. Als je op werkdagen vóór 15.00 uur een bestelling plaatst, proberen we deze dezelfde dag nog te verwerken. Veel van onze artikelen worden rechtstreeks verzonden via onze leveranciers. Hierdoor bedraagt de gemiddelde levertijd 3 tot 7 werkdagen.

  • Niet Thuis Tijdens de Bezorging
   Als je pakket niet afgeleverd kan worden, ligt het 7 dagen voor je klaar op een PostNL-locatie (Bpost voor Belgische bestellingen). Je ontvangt ook een notificatie van de chauffeur, waarop de afhaallocatie wordt vermeld. Na deze 7 dagen stuurt PostNL het pakket terug naar ons magazijn.

  • Verkeerd Adres
   Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. We doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als je denkt dat je een verkeerd verzendadres hebt opgegeven.

  • Verloren of Gestolen Pakketjes
   Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Als je Track & Trace aangeeft dat je pakketje op je adres is afgeleverd, maar je het niet hebt ontvangen, meld dit dan binnen 14 dagen na de aangegeven leverdatum. PostNL zal dan een onderzoek starten, en wij houden je geïnformeerd tot het einde van het onderzoek. In geval van defecte of verkeerd geleverde producten sturen we eenmalig een nieuw pakket op.

  • Vragen over je bestelling
   Heb je vragen over je bestelling? Kijk dan eerst op de veelgestelde vragen pagina. Als je vraag daar niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Voor verdere vragen of wijzigingen, aarzel niet om contact op te nemen info@balova.nl

  Onze Klantenservice

  7 dagen per week bereikbaar om jou van dienst te zijn voor al je vragen! info@balova.nl

  Gratis bezorging

  Onze verzending is snel, betrouwbaar en zorgvuldig. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig op tijd arriveert.

  Betaal veilig

  Verbindingen zijn versleuteld met SSL verbinding. Makkelijk betalen met iDeal, Bancontact Paypal of creditcard.